Mehmet Emin Tuna Ortaokulu

Vizyon: İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil ; gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan , yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde nüfuz ettiren , aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan , herkesle diyaloğa açık , düşüncelerini ifade edebilen geleceğin bireylerini yetiştirmek.

Misyon: Atatürk’ün ilke ve inkilaplarına , Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı , Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyemizde eğitim gören herkesi Türk milletinin değerlerini benimseyen , koruyan ve geliştiren ; ailesini , vatanını , milletini ve tüm insanlığı seven bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.40
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil: İgilizce
Sportif Etkinlikler: Futbol,atletizm, Halk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler: 2017 yılı 4006 TÜBİTAK Fuarları Projesi.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://metunaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yukarı Mahalle Gazi Sok. No2 Şarkışla/Sivas

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - Yukarı Mahalle Gazi Sok. No2 Şarkışla/Sivas

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. İl merkezine uzaklık 80 km´dir.