Abdullah KILIÇ - Okul Müdürü

1964 yılında Sivas/Şarkışla Kışla köyünde doğdu. İlkokulu köyünde bitirdi. Kayseri İmam Hatip Lisesinde eğitime başladı. Lise eğitimini Şarkışla İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1989 yılında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Askerlik dönüşü Şarkışla Lisesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başladı. Aynı yıl Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Daha sonra sırasıyla Şarkışla Anadıolu Lisesi, Şarkışla Kız Meslek Lisesi, Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü ve Şarkışla Endüstri Meslek Lisesinde idareci olarak görev yaptı. Halen Şarkışla Mehmet Emin Tuna Ortaokulu´nda okul müdürü olarak görevine devam etmektedir.